امروز: سه شنبه 29 اسفند 1402
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه كارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم

پروژه كارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم دسته: تولیدی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 536 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 26

پروژه كارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم در26 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

پروژه كارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم در 26 صفحه ورد قابل ویرایش



پیشگفتار

    صنعت نساجی یكی از قدیمی ترین و مهمترین صنایع موجود است كه ماده اولیه آن الیاف می‌باشد. الیاف در واقع رشته های قابل انعطافی هستند كه قطر آنها نسبت به طولشان بسیار كم است و از خواص گوناگونی برخوردارند.

از آنجاییكه نخ از تابیدن الیاف به دور یكدیگر و پارچه از در هم رفتن و به هم پیوستن نخها تشكیل می‌شود، تمام خصوصیات الیاف به همان صورت به پارچه منتقل می‌شود.

    تا قبل از انقلاب صنعتی، عملیات ریسندگی و بافندگی با دست انجام می شد و الیافی كه در صنعت  نساجی آن زمان مورد استفاده قرار می‌گرفت، الیافی بودند كه در ریسندگی و بافندگی دستی مشكلات كمتری ایجاد می‌كردند مثل پنبه ، پشم ، كتان ، ابریشم و ... كه به آسانی با دست ریسیده می‌شدند.

    درسالهای بعد از انقلاب صنعتی به علت رشد روزافزون جمعیت دنیا و نیاز آنها به منسوجات و كافی نبودن الیاف طبیعی، دانشمندان به فكر تولید الیافی افتادند كه محدودیت الیاف طبیعی را نداشته و كم و بیش دارای همان خصوصیات باشند. این دسته الیاف را الیاف مصنوعی یا ساخت دست بشر نامیدند.

    الیاف مورد استفاده درصنعت نساجی به دو صورت جدا به نامهای الیاف كوتاه و مداوم (فیلامنت) به كار می روند. الیاف پنبه و پشم همیشه به صورت الیاف كوتاه هستند و در عملیات ریسندگی با تاب خوردن به دور هم تبدیل به نخ می‌شوند. الیاف مصنوعی به صورت مداوم هستند و طول آنها ممكن است به صدها یا هزاران متر برسد. در بعضی مواقع الیاف مداوم را با اندازه های دلخواه می برند و به صورت الیاف كوتاه درمی آورند.ابریشم تنها لیف طبیعی است كه به صورت مداوم می‌باشد.

    آنچه در این میان می‌توان گفت این است كه تا سالهای آینده علاوه بر رشد و توسعه در زمینه تولید الیاف به خواصی جدید از این مواد دست خواهیم یافت كه زندگی بشر را به طور كلی تحت تأثیر قرار خواهد داد. الیاف رسانای جریان الكتریسیته و یا منسوجات هوشمند كه همانند یك رایانه یا روبات می‌توانند به كار روند، الیاف ضد باكتری و قارچ و میكروب یا الیاف بسیار مقاوم و بسیار ظریف با كارایی فوق العاده.

صنعت نساجی كشور، هنوز نتوانسته خود را با معیارهای جهانی منطبق كند و همانند كودكی است كه نیاز به حمایت و پشتیبانی همه جانبه دارد. این صنعت با گذشت سالها خود را به حداقل استاندارهای جهانی و منطقه ای نرسانده و بیشترین تلاش آن برای ادامه حیات است و به فكر صادرات و افق های دور نیست. صنعت نساجی قدیمی ترین صنعت كشور است كه در اواخر حكومت قاجار در ایران با ایجاد صنایع نخ ریسی و پنبه پاك كنی موجودیت یافت و اولین واحد نساجی در كشور در سال 1281 شمسی در تهران و بعدی در سال 1288 در تبریز آغاز به كار كرد. رشد این صنعت به گونه ای بود كه در پایان اولین برنامه عمران كشور در قبل از انقلاب اسلامی 51 واحد نساجی تأسیس شد كه 41 وارد آن در صنعت نساجی پنیه یی فعالیت داشتند.





كارآفرینی

واژه كارآفرینی از قرنها پیش و قبل از آنكه به زبان امروزی مطرح شود، در زبان فرانسه متداول گردید. این واژه معادل كلمه فرانسوی Enterprendre به معنای « متعهد شدن» (معادل under Take در زبان انگلیسی) می‌باشد كه در سال 1848 توسط جان استوارت میل به كارآفرینی ( Enterpreneur ) در زبان انگلیسی ترجمه شد.

مفهوم‌ كارآفرینی‌:

با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجة ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهكارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعة‌ پایدار و رفاه‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد. یكی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ كارآفرینان‌ در این‌ فرایند می‌باشد. كارآفرینی‌ ازمفاهیم‌ جدیدی‌ است‌ كه‌ حداقل‌ در محدودة‌ علم‌ اقتصاد ، مدیریت‌، جامعه‌شناسی‌ و روان‌شناسی‌ و سایرمقوله‌های‌ مرتبط‌ با این‌ موضوع‌ قدمتی‌ بسیار كوتاه‌ داشته‌ و از مفاهیم‌ رو به‌ گسترش‌ می‌باشد. به‌ دلیل‌ آنكه ‌معنای‌ تحت‌الفظی‌ «كارآفرینی‌» نمی‌تواند عمق‌ محتوی‌ و مفهوم‌ این‌ واژه‌ را مشخص‌ نماید و برای‌ جلوگیری‌ ازفهم‌ نادرست‌ این‌ موضوع‌ یا واژه‌ با سایر واژه‌ها و برای‌ رسیدن‌ به‌ فهم‌ و فرهنگ‌ مشترك‌ از آن‌، معرفی‌ وشناساندن‌ این‌ واژه‌ بسیار مهم‌ می‌نماید . این‌ كه‌ كارآفرینی‌ چیست‌؟ كارآفرین‌ كیست‌؟ فرآیند كارآفرینی‌ چگونه‌است‌؟ نقش‌ و تاثیر كارآفرینی‌ و كارآفرینان‌ در ابعاد توسعه‌ و رشد اقتصادی‌ و متغیرهای‌ كلان‌ اقتصادی‌ هماننداشتغال‌ چیست‌؟ نقش‌ آموزش‌ و تجربه‌ در رشد كارآفرینی‌ چه‌ میزان‌ است‌؟ سوالهایی‌ هستند كه‌ باید برای‌ رسیدن‌به‌ این‌ فرهنگ‌ مشترك‌ به‌ وضوح‌ و مبسوط‌ پاسخ‌ داده‌ شود.

به‌طور كلی‌ «كارآفرینی‌» از ابتدای‌ خلقت‌ بشر و همراه‌ با او در تمام‌ شئون‌ زندگی‌ حضور داشته‌ و مبنای‌تحولات‌ و پیشرفتهای‌ بشری‌ بوده‌ است‌. لیكن‌ تعاریف‌ زیاد و متنوعی‌ از آن‌ در سیر تاریخی‌ و روند تكامل‌موضوع‌ بیان‌ شده‌ است‌، كه‌ برخی‌ از این‌ تعاریف‌ ارائه‌ می‌گردد:

ـ كارآفرین‌ كسی‌ است‌ كه‌ متعهد می‌شود مخاطره‌های‌ یك‌ فعالیت‌ اقتصادی‌ را سازماندهی‌، اداره‌ و تقبل‌كند ( Webster's New Collegiate Dictionary ).

ـ خریداری‌ نیروی‌ كار و مواد اولیه‌ به‌ بهائی‌ نامعین‌ و به‌ فروش‌ رساندن‌ محصولات‌ به‌ بهائی‌ طبق‌ قرارداد(برنارد دو بلیدور ( Bernard F. De Belidar ) اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در اوایل‌ قرن‌ هیجدهم‌).







نتیجه گیری



امروزه ، در زمانیكه در بازار بین المللی میزان رقابت جهت بقا و ادامه تولید در بخش نساجی و پوشاك افزایش یافته است ، مهمترین مسئله هزینه می باشد. قیمت  مواد اولیه ،نیروی كار ارزان و هزینه انرژی كه فاكتورهای مهمی هستند ، از كنترل كارفرما خارج شده است و هنوز در تركیه نسبت به كشورهای دیگر بالا بوده و نیاز به كاهش دارد.اگرچه در تركیه صنعت نخ از لحاظ ظرفیت و تكنولوژی تولید توسعه یافت اما موقعیت آن از نظر تنوع تولید ،بازار یابی و ایجاد ماركهای بین المللی نامناسب به نظر می رسد.درحال حاضر 7/13%از كل واحدهای صنعتی در زمینة‌ تولید منسوجات در ایران فعال هستند كه ارزش سرمایه گذاری ریالی آن چیزی بیش از 400 میلیارد تومان است. بین سالهای 80 تا 84 نزدیك به 6 برابر ارزی كه صنعت نساجی از محل صندوق ذخیره ارزی دریافت نموده را صادر كرده است، با این حال سیستم بانكی كشور این صنعت را در یك صنعت از پاافتاده می داند كه قادر به باز پرداخت تعهدات نیست. اطلاعات آماری نشان می دهد كه مزیت مناسبی در این صنعت برای سرمایه گذاری وجود دارد. در بحث اشتغال هزینه متوسط سرمایه گذاری برای هر نفر در این صنعت كمتر از هزینه متوسط استغال در سایر صنایع است در این صنعت بخش پوشاك در فاصلة سالهای 76 تا پایان 5 ماهه سال 1385 عمدتاً‌ سهم عمده ای از صادرات این صنعت را به خود اختصاص داده است كه جدول آن در ذیل ارائه می گردد.

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم , طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم , کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم , دانلود پروژه تولید نخ متوسط تا ضخیم , دانلود کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم , طرح توجیه فنی تولید نخ متوسط تا ضخیم , توجیه اقتصادی تولید نخ متوسط تا ضخیم , تولید نخ متوسط تا ضخیم , تولید , نخ متوسط تا ضخیم

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر